Stipendier

För dig som inte har möjlighet att spara ihop pengarna för att åka med på Adventure Camp finns möjlighet att söka ett företagssponsrat stipendie. I ansökan får du motivera varför just du bör få ett stipendie. Ett underliggande tema är att alla skall få chans att åka på Adventure Camp, även om man inte kommer från en miljö eller bakgrund, där man själv eller föräldrar har möjlighet att betala för Adventure Camp. Därför är dina föräldrars inkomst en av uppgifterna som skall anges i ansökan. Ett annat kriterie är att du är en bra kompis. Därför skall någon du känner rekommendera dig och berätta varför de tycker du är en bra kompis.

För att rekommendera en kompis, klicka här…

Nedan är en beskrivning av de stipendier som finns tillgängliga just nu. Antal stipendier att söka kan komma att utökas allt eftersom fler företag väljer att sponsra ett eller flera stipendier. En ansökan gäller för samtliga stipendier. (Du behöver alltså in fylla i en ansökan för varje stipendie.)

(Vi söker fler företag/organisationer som vill vara med och sponsra stipendier, kontakta niklas@adventurecamp.se )

Stipendie nr 1Logotag

Wi-Resor sponsrar ett stipendie för en person motsvarande ett värde av 9 950 kr. Tilldelning av detta stipendieavgörs av en kommitté bestående av personal på Wi-Resor.  Sista anmälningsdag för detta stipendie är 1 maj. En vecka därefter får man reda på om man fått stipendiet eller ej.

Stipendie nr 2

Stipendie nr 2 sponsras av ett ännu ej namngivet företag, men motsvarande ett värde av 9 950 kr. Tilldelning av detta stipendieavgörs av en kommitté bestående av representanter för Adventure Camp och det ännu icke namngivna företaget. Sista anmälningsdag för detta stipendie är 1 maj. En vecka därefter får man reda på om man fått stipendiet eller ej. (Vilket företag som sponsrar stipendie nr 2 kommer att anges inom kort.)

Ansökan av stipendie

Fyll i informationen nedan och klicka på “Skicka ansökan”!