Om oss

Bakgrund

Grundare till Adventure Camp är Niklas Fagerstrand. Han är verksam inom resebranschen och har också erfarenhet att jobba med ungdomar, tex som ledare från s.k. Summer Sports Camp i USA. Sedan många år är Niklas delägare och VD på Wi-Resor AB,  en av Sveriges största arrangörer av vandringsresor . Ett välskött företag som har AAA-rating .

”Under många år har jag producerat vandringsresor runt om i världen. Att få jobba med vandringsresor är mycket berikande då vi söker oss till vackra miljöer, oftast i ett bergslandskap. Den typiska resenären med Wi-Resor är mellan 30-80 år, men i bergsmiljön finns det massor av möjligheter till roliga aktiviteter även för unga människor.  Aktiviteter som t.ex. mountain bike, klättring, canyoning är både roligt och spännande.  Att få introducera dessa typer av aktiviteter till en yngre målgrupp, och på så sätt skapa en större uppskattning för vår vackra natur, är något som känns både roligt och angeläget.

Utifrån denna vision föddes idén om Adventure Camp. Ett sätt för ungdomar att ha skoj och lära sig uppskatta utomhusaktiviter av detta lite mer äventyrliga slag.

Ett tråkigt faktum i vårt samhälle är dock att det finns allt för många som av ekonomiska skäl aldrig kommer få denna möjlighet. Min vision är att alla skall få chansen att hänga med på Adventure Camp. Företagssponsrade stipendier är ett sätt att motverka denna orättvisa och överbrygga sociala klyftor.

Niklas Fagerstrand

Kontakt

Om du vill komma i kontakt med någon på Adventure Camp är det enklast att eposta till niklas@adventurecamp.se eller kontakta Niklas Fagerstrand på telefon 0708-21 31 51. Du kan också besöka oss i samma lokal som Wi-Resor AB, på Norrtullsgatan 12A, 113 27 Stockholm (nära Odenplan).

Samarbeten

Researrangör
Det är researrangören Wi-Resor som står för det tekniska researrangemanget . Det innebär att det är Wi-Resor som säljer själva paketresan, dvs allt som ingår: flyg, boende, guider m.m. När du bokar en plats på Adventure Camp får du en faktura från Wi-Resor och även biljetter och övrig information. Det är också Wi-Resor som står för resegaranti  för alla som åker med på Adventure Camp.  Lär mer om resegaranti  här.

Wi-Resor har arrangerat resor sedan 1994 och är idag en av Sveriges ledande arrangörer av vandringsresor. Företaget har AAA-rating och ägs av Unlimited Travel Group och Niklas Fagerstrand. Om du vill veta mer om Wi-Resor kan du besöka deras hemsida på www.wiresor.se

Lokal samarbetspartner
På Mallorca jobbar Adventure Camp tillsammans med en lokal aktivitetsarrangör som heter Experience Mallorca. Deras guider har lång erfarenhet och är speciellt tränade för att ansvara för grupper och individuella som utövar de aktiviteter vi erbjuder på Adventure Camp.

Varumärken
Adventure Camp och European Mountain Academy är varumärken inom företaget Lamont AB.