Om Adventure Camp

Adventure Camp är ett tillfälle där du får testa många olika och spännande aktiviteter och där varje dag blir ett nytt äventyr. Du lär också känna många nya kompisar då det är ca 30 ungdomar med under en vecka. Vi flyger till Mallorca och bor precis vid havet på en trevlig lägergård i närheten av Alcudia. Läs mer om alla aktiviteter här.. Du behöver inga förkunskaper, men du bör vara nyfiken på att prova nytt och gilla att vara ute och röra på dig. På kvällarna finns det tid att hänga med varandra, spela spel, kolla på film eller gå till stranden.

Pris och resfakta

Tid: 22-29 juni  Pris: 9 950 kr/person  Ålder: 13-17 år

Ingår

  • Flyg t/r Arlanda – Mallorca
  • Bus flygplats – Boende
  • Boende på lägergård
  • Alla måltider
  • Alla aktiviteter inkl. låna utrustning
  • Svenska ledare
  • Alla skatter

Ingår ej

  • Fickpengar

 

Boende

Under veckan bor vi på en lägergård som ligger mycket vackert på en halvö några kilometer utanför Alcudia på Mallorcas nordöstra kust. Har bor vi precis vid havet och det finns en liten strand på bara 5 minuters promenadavstånd, utan behov av att korsa några vägar. Halvön i sig är mycket kuperad med direkt tillgång till både berg och hav och således har vi nära till alla aktiviteter. Det är inte osannolikt att det finns någon annan ungdomsgrupp på anläggningen samtidigt som Adventure Camp, vilket gör det extra roligt då man kanske kan lära känna lite spanska ungdomar och träna på spanskan.  Adventure Camp har dock sin egen avdelning och alla aktiviteter genomförs helt oberoende av ev. andra grupper på anläggningen.  Tjejer och killar bor på skilda rum och i varje rum kan det bo 6 -10 personer.

Här bor vi.

Här bor vi. Klick på bilden så blir den större.

Ledare

På Adventure Camp är det både svenska och inhemska vuxna som jobbar. De svenska ledarna är med hela tiden och bor också på anläggningen. De inhemska ledarna deltar bara som guider på de olika aktiviteterna och är specialtränade på just de aktiviteter de ansvarar för. På de flesta aktiviteter är det  1 ledare per 6-8 ungdomar.